Pragmatic Play Berganda Turun di Argentina dengan Bplay
Toto

Pragmatic Play Berganda Turun di Argentina dengan Bplay

Pragmatic Play telah meluaskan kehadirannya di Argentina dengan bekerjasama dengan bplay dan melancarkan kandungan di Wilayah Entre Rios . Terima kasih macau pools kepada kerjasama ini, syarikat kini dapat menyediakan pemain tempatan dengan slot dan permainan sukan maya. Pemain akan mempunyai akses kepada beberapa pilihan syarikat yang paling popular seperti Madame Destiny Megaways , Gates of Olympus dan pilihan hebat lain.

Permainan Pragmatik Memasuki Wilayah Entre Rios
Pragmatic juga menjangkakan tajuk sukan mayanya akan menarik perhatian penonton tempatan, kerana syarikat itu akan memperkenalkan perlumbaan kuda, bola sepak, anjing greyhound dan permainan lain di pengendali. Pembekal Pengeluaran SGP Hari Ini berazam untuk terus meningkatkan jejaknya di pasaran Amerika Latin di mana Argentina adalah salah satu pasaran terkawal yang paling menonjol.

Argentina mengawal selia pasaran iGamingnya berdasarkan wilayah dengan Buenos Aires menjadi yang pertama melancarkan aktiviti diikuti oleh yang lain. Mengulas mengenai perkongsian ini, VP Pragmatic Play Amerika Latin Victor Arias berkata:

Wilayah Entre Rios ialah kawasan penting bagi kami di Argentina, dan kami amat berbesar hati untuk bersiaran langsung dengan pengendali terkemukanya di sana, bplay.

Naib Presiden Pragmatic Play Amerika Latin Victor Arias
Arias menyatakan bahawa tawaran unik bplay yang menawarkan beberapa menegak yang berkuasa sememangnya memberikan jenama kelebihan tempatan dan status yang menonjol. Jurucakap Bplay Sebastian Puente turut berpuas hati dengan perkembangan itu dan berkata pengendali itu sangat gembira dapat mengembangkan portfolio kandungannya dengan Pragmatic Play.

“Ia adalah kerjasama yang sempurna untuk kami, dan kami berharap untuk Keluaran Sidney melihat hasilnya,” Puente menyimpulkan. Amerika Latin telah menjadi wilayah penting bagi pembekal. Syarikat itu baru-baru ini menandatangani perkongsian dengan Tinbet , jenama dan pengendali iGaming Peru.

Pragmatic Play juga berminat untuk meningkatkan jangkauannya di pasaran lain yang menjanjikan seperti Afrika di mana syarikat itu bekerjasama dengan Sukan Dunia . Pembekal itu juga menandatangani perjanjian dengan LiveScore Bet di Belanda minggu lepas.