G2E Asia 2021 ditangguhkan hingga Ogos mulai Mei, di tengah wabak
Toto

G2E Asia 2021 ditangguhkan hingga Ogos mulai Mei, di tengah wabak

Ekspo Permainan Global (G2E) Asia, pameran dan persidangan perdagangan https://slotonline.one/ industri kasino yang sebelum pandemik Covid-19 telah diadakan setiap tahun di Macau sejak 2007, akan menolak tarikh edisi 2021 kepada 17 hingga 19 Ogos termasuk, kata penganjur dalam kenyataan akhbar Khamis. Ia akan terus berlangsung di Venetian Macao.

Acara itu telah dijadualkan pada 25 hingga 27 Mei termasuk.

Reed Exhibitions dan American Gaming Association berkata penjadualan semula itu berikutan “Hongkong Prize berterusan dengan pempamer kami dan kerajaan Macau”.

Edisi 2020 telah ditamatkan dua kali daripada slot Mei yang dirancang, kemudian https://ippnw-students.org/ digugurkan sepenuhnya daripada kalendar tahun itu, disebabkan oleh wabak itu.

Macau kini mengenakan sekatan ke atas sesiapa sahaja dari negara luar negara yang ingin memasuki bandar itu, sebagai sebahagian daripada pelbagai langkah tempatan terhadap Covid-19.

Slot Ogos untuk edisi 2021 akan “membenarkan peserta pameran dan peserta lebih banyak masa untuk merancang penyertaan Pengeluaran Sidney berdasarkan sekatan komersil dan perjalanan berkaitan Covid-19 yang berterusan,” kata kenyataan akhbar hari ini bagi pihak G2E Asia.

Josephine Lee, ketua pegawai operasi di Reed Exhibitions China, dipetik sebagai berkata bahawa “acara Ogos menyediakan peluang terbaik untuk mempamerkan https://energizerresources.com/ Result HK pendidikan yang berkaliber dan mencipta pasaran berharga yang diharapkan oleh industri kami daripada G2E Asia.”

“Kami berharap dapat menyatukan komuniti permainan di G2E Asia, memandangkan industri terus pulih daripada kesan buruk Covid-19.”

Pameran perdagangan itu berkata “butiran tambahan” versi Ogos akan “dikongsi apabila ia tersedia”.