DUA JADUAL AKHIR, SATU KEMENANGAN: MIKE WATSON MENGUASAI MALAM DI WPT MONTREAL ONLINE
Toto

DUA JADUAL AKHIR, SATU KEMENANGAN: MIKE WATSON MENGUASAI MALAM DI WPT MONTREAL ONLINE

Tiga lagi acara berakhir semalam Toto Macau pro Amerika Mike Watson mengalami malam yang hebat, memenangi satu acara dan pembentangan terakhir yang lain dengan jumlah keseluruhan $51,011.

Acara #17: Roller Tinggi 6-Maks ($250K GTD)

Empat puluh sembilan penyertaan bermakna acara itu kekurangan satu pemain daripada jaminan suku juta, buat kali pertama siri ini.

Komp pembelian masuk yang besar telah menarik banyak nama besar, tetapi ia adalah salah satu pemain yang agak kurang dikenali yang pergi sepanjang jalan. Jelle Moene berjaya pergi tiga lebih baik daripada di High Roller yang diletakkannya di tempat ke-4 beberapa hari lalu. Dan dia terpaksa mengatasi beberapa persaingan yang sangat mengagumkan untuk ke sana.

Jelle Moene
Jelle Moene

England sepanjang masa #1 Stephen Chidwick adalah lawan terakhir yang dihadapi Moene dalam perjalanannya ke puncak. Perlawanan pendahuluan itu melengkapkan lebih tujuh jam permainan bertaraf dunia, dan tanpa perjanjian dibuat, itu bermakna hari gaji penuh $80,981 untuk pemain Belanda itu. Chidwick membiayai $49,736 untuk tempat kedua, manakala partypoker pro Roberto https://htourist.net/ Romanello mengumpul $32,436 untuk menamatkan di kedudukan gangsa.

Senarai tab akhir yang lain ialah bintang Finish Sami Kelopuro (ke-4), Barry Hutter (ke-5), Juara Acara Utama WPTWOC Phillip Mighall (ke-6) dan Mike Watson (ke-7). Dua pemain lain berjaya memperoleh wang itu, dan Shawn Daniels (ke-8) dan Giuseppe Iadisernia (ke-9) meminjam wang tunai $10,875 setiap seorang untuk berbuat demikian.

Bekas GPI dunia #1 Adrian Mateos (ke-10) ialah budak gelembung, dan dia menyertai pemain seperti Claas Segebrecht (ke-12), Elio Fox (ke-14), Kristen Bicknell (ke-16) dan Sam Greenwood (ke-19) di rel, manakala Rusia pemain Iurii Pasiuk adalah orang pertama yang berjaya di tempat ke-49.

$5,200 HR

Acara #18: Turbo Roller Tinggi $2,100 ($100K GTD)

Acara ini tidak menghadapi masalah untuk memecahkan jaminan, dengan 66 pemain bergoyang untuk bermain acara turbo pada 21:05 (GMT). Sebelas daripada mereka akan dibayar, masing-masing mengambil bahagian daripada kumpulan hadiah $132,000.

Mike Watson mungkin hanya pergi ke FT dalam kompilasi sebelumnya, tetapi kali ini tiada siapa yang dapat menghalangnya daripada mengambil gelaran itu. Pemain profesional Amerika itu menunaikan $39,006, bahagian terbesar yang mungkin selepas dia menewaskan Karl Johan Björklund ($24,326) tanpa perjanjian yang dipersetujui.

Mike Watson
Mike Watson

Sekali lagi, terdapat tujuh senarai tablist terakhir dan Giuseppe Iadisernia, Boris Angelov dan Abdulla Alemadi semuanya cukup untuk mencapai lima teratas. Dario Sammartino ($6,729) dan Vlad Stefan Lache ($5,629) menawan dua kerusi terakhir di final. Sementara itu, Damian Salas (ke-8) dan Jimmy Saft (ke-9) memenangi $4,920 setiap seorang, dan Elio Fox (ke-10), dan Roberto Romanello (ke-11) – yang kedua meminjamkan jadual terakhirnya pada malam itu – ditebus secara min sebanyak $4,406.

Phillip Mighall tidak bermain sebaik yang dia lakukan dalam acara sebelumnya, menggelegak di tempat ke-12. Tokoh terkenal lain yang berjaya di luar wang https://totobetsgp.org/ termasuk Artur Martirosian (ke-13), Adrian Mateos (ke-16), Tim Adams (ke-26), pakar dalam talian Jonathan Van Fleet (ke-30) dan Juara WPT Nick Petrangelo (ke-35).

$2,100 HR Turbo

Acara #19: $265 7-Max Turbo PKO ($30K GTD)

Acara terakhir pada malam itu adalah acara yang jauh lebih kecil dari segi pembelian masuk tetapi mempunyai medan terbesar yang dicatatkan. Pada akhir pendaftaran lewat, 186 pemain telah menarik kerusi. Daniel Rankin naik ke puncak acara turbo, menewaskan pemain terkenal seperti David Hu, yang mendapat tempat ke-6, dan naib juara Jiří John.

Sebanyak 34 tempat telah dibayar, dan walaupun secara teknikalnya budak gelembung, Morten Hvam mengumpul $187 sebagai hadiah jadi sebenarnya https://bookbooknyc.com/ mendapat keuntungan yang kecil. Alexander Tarnok (ke-37) adalah pemain terakhir yang pergi tanpa apa-apa, situasi yang ditiru oleh pemain terkenal seperti Matti Konttinen (ke-49), Arnaud Enselme (ke-106), partypoker Matt Staples (ke-120), Jack Sinclair (ke-122) dan Mark Radoja ( ke-138).

$265 7-Maks Turbo

Akan datang hujung minggu ini

Acara Utama mungkin telah berakhir, tetapi WPT dan partypoker telah menyusun jadual bamper untuk hujung minggu penutup festival. Mike Sexton Classic bernilai $10,300, dengan jaminan $1J yang besar, perlu diperhatikan dan terdapat banyak satelit dan penyuap mendahuluinya.

Selain itu, terdapat $530 Playground Closer PKO, yang menawarkan tiga Hari 1 untuk dipilih dan ia mempunyai jaminan $250K yang lazat sendiri.

Jadual Hujung Minggu